پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قالیباف بر لزوم فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و برزیل تاکید کرد مسلح شدن گروه نزدیک به داعش در غزه توسط نتانیاهو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با جولانی دیدار کرد مراسم برائت از مشرکین برگزار شد | درخواست حجاج بیت الله الحرام بر تحریم رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و تاجیکستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شمار شهدای خبرنگار در حملات رژیم صهیونیستی به غزه به ۲۲۵ نفر رسید پنتاگون درباره شکست آمریکا در یمن تحقیق می‌کند سفیر ایران در روسیه: پوتین به زودی به تهران سفر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیت‌الله الحرام | دولت‌های مسلمان باید همه راه‌های کمک‌رسانی به رژیم صهیونی را مسدود کنند عراقچی: جزئیات مذاکرات هسته‌ای محرمانه است | پیشنهاد آمریکا در حال بررسی است (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) مقاومت سوریه مسئولیت حمله به جولان اشغالی را برعهده گرفت ویدئو| روایت صالحی از بی‌وفایی عجیب چینی‌ها در قرارداد هسته‌ای UCF دیده‌بان حقوق بشر: حمله آمریکا به بندر رأس عیسی یمن جنایت جنگی است آکسیوس: آمریکا پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی شورای امنیت را وتو می‌کند افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه ۴ هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست‌کردن آمریکاست روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلنسکی به روسیه
سرخط خبرها

۸۵۴  مصوبه در ۱۰ سفر | نگاهی به جزئیات و مصوبات سفر‌های استانی رئیس دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۹۰۲۰۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
۸۵۴  مصوبه در ۱۰ سفر | نگاهی به جزئیات و مصوبات سفر‌های استانی رئیس دولت سیزدهم
سیدابراهیم رئیسی از مرداد امسال که برمسند ریاست جمهوری تکیه زده تاکنون ۱۰ سفر استانی داشته و در این سفر‌های استانی ۸۵۴ مصوبه استانی قطعی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ستایش و تخریب سفر‌های استانی بار‌ها سخن گفته شده است، سفر‌هایی که گرچه برای دولت و هیئت همراه هزینه‌هایی ایجاد می‌کند، ازطرفی باعث می‌شود بسیاری از مشکلات مردم حل شود. سفر‌های استانی تنها به منظور ارتباط با مردم و شنیدن درد دل بی واسطه آن‌ها برگزار نمی‌شود و رئیس جمهور و هیئت همراه، مصوبه‌های بسیاری را نهایی می‌کنند که هرکدام از آن‌ها طبق قانون، ضمانت اجرایی دارد.

رئیس جمهور در قطار سفر استانی

۱۰ سفر استانی در ۱۰۰ روزی که دولت را در دست گرفته و در این میان دو سفر خارج از کشور نیز در برنامه‌های او بوده است. از اولین سفر استانی او که به استان خوزستان بود و روز ۵ شهریور انجام شد، تا ۲۷ آبان که تا کنون آخرین سفر استانی رئیس دولت بوده، به صورت میانگین هر هفته یک سفر استانی انجام شده است.

رئیسی برای اولین سفر خارجی خود در اواخر شهریور برای شرکت در اجلاس سران شانگ‌های به تاجیکستان رفت و در سفر دوم خارجی به منظور شرکت در اجلاس سران اکو وارد پایتخت ترکمنستان شد. همچنین ۷ آبان بعد از زلزله اندیکا در استان خوزستان، ابراهیم رئیسی برای صدور دستور فوری برای حل مشکلات مردم به این منطقه سفر کرد.

۸۵۴ مصوبه در ۱۰ سفر استانی

در سفر‌های استانی ابراهیم رئیسی ۸۵۴ مصوبه استانی قطعی شد. استان خراسان جنوبی با ۴۵ مصوبه و استان سمنان با ۱۴۷ مصوبه کمترین و بیشترین تعداد مصوبه را در لیست سفر‌های استانی رئیسی دارند. در سفر‌های استانی، طرح‌های زیربنایی در حوزه‌های مختلف تصویب می‌شود. معمولا سفر‌های استانی بیش از یک روز طول نمی‌کشد و خروجی آن‌ها چند ده مصوبه است.

سفر‌های استانی رؤسای جمهور پیشین محمود احمدی نژاد تا پیش از رئیسی، رکورددار سفر‌های استانی بود، اما با توجه به اینکه رئیسی در صد روز اول کاری خود ۱۰ سفر کاری داشته است، به احتمال فراوان، این رکورد از دست احمدی نژاد خارج خواهد شد. احمدی نژاد در پایان سفر به ۳۰ استان، به عدد ۵ هزار و ۵۰۰ مصوبه رسید. حسن روحانی نسبت به رؤسای جمهور قبل و بعد از خود، رویکردی متفاوت داشت. او در پنج سال، به ۴۶ سفر استانی رفت که مصوبات بسیار کمی داشت.

در سفر‌ها شاهد تشریفات نیستیم

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، در نخستین نشست خبری خود با نمایندگان رسانه‌ها با بیان اینکه امروز دیگر دیوار‌های بین دولت و مردم شکسته است، گفت: در صد روز اخیر دولت، برگزاری ۱۰ سفر استانی از سوی رئیس جمهوری و بیش از ۱۰۰ سفر ازسوی مقامات عالی را شاهد بوده ایم. چرا این حجم از کار انجام شد؟ به دلیل اینکه تشریفات زائد کنار گذاشته شد و در بازدید‌ها و سفر‌ها دیگر شاهد تشریفات
زائد نیستیم.

فواید سفر‌های استانی چیست؟

امیرابراهیم رسولی، مشاور رئیس مجلس و مدیرکل هیئت رئیسه مجلس، نیز در گفتگو با «برنا» گفت: رئیسی از همان ابتدای کار، سفر‌های استانی را در پیش گرفت و در میان مردم بود. باید خروجی سفر‌های استانی ایشان و هدفی که از این سفر‌ها دنبال می‌شود، برای مردم مشخص شود. سفر‌های استانی مفید است؛ زیرا فاصله بین مسئولان و مردم را کم می‌کند و دسترسی مردم به مسئولان آسان‌تر می‌شود.

نگاه دیگر به سفر‌های استانی این است که مسئولان تصمیم گیرنده در پایتخت، باید از مشکلات مردم، دریافتی داشته باشند و دریافت با تصویر و گزارش صورت نمی‌گیرد. باید حضور میدانی مسئولان و رئیس جمهور اتفاق بیفتد. کسانی که مدام غر می‌زنند و به سفر‌های استانی رئیسی ایراد می‌گیرند، بیشتر مشکلشان سیاسی است. کشور باید از این فضای سیاسی عبور کند.

۸۵۴  مصوبه در ۱۰ سفر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->