عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳) عراقچی: رژیم صهیونیستی علیرغم همه جنایات و تجاوزات خود نتوانسته به اهداف شیطانی خود دست یابد دیدار و گفتگوی وزیر خارجه ترکیه با الجولانی در دمشق قتل یک راننده روس در ایران | بیانیه سفارت مسکو در تهران پیش‌بینی راه‌حل مشکل ناترازی کشور در برنامه هفتم توسعه آیت‌الله علم‌الهدی: حضرت فاطمه (س)، بنیان‌گذار جریان مقاومت است | شهدای فاطمیون، رهروان صدیق مکتب فاطمی رئیس‌جمهور در مراسم تجلیل از مقام زن شرکت کرد | پزشکیان: حقوق افراد را باید مستقل از جنسیت‌ها حفظ کرد تعیین شروط انتشار دلایل ردصلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها در مجلس شورای اسلامی دیدار مداحان اهل بیت (ع) با رهبر معظم انقلاب اسلامی | حضرت آیت الله خامنه ای: ملت ایران هر کسی که مزدوری آمریکا را بکند، لگدمال خواهد کرد| نیروی نیابتی نداریم + فیلم و عکس (۲ دی ۱۴۰۳) قالیباف: ناترازی انرژی در کمیسیون‌های تخصصی بررسی شود | بودجه ۱۴۰۴، اقدامات معیشتی مثبتی خواهد داشت «سکینه سادات پاد»، دستیار رئیس‌جمهور استعفا داد اتاق اندیشه‌ورزی استان خراسان رضوی با حکم استاندار تشکیل شد+معرفی اعضا استاندار خراسان رضوی به دیدار مادر شهید رئیسی رفت حمله هوایی شدید به صنعاء واکنش وزارت خارجه ایران به اقدام خشونت‌آمیز در آلمان روسیه: حمله اوکراین به کازان ناشی از شکست در صحنه نبرد است خانواده‌های صهیونیست اذعان کردند: نتانیاهو فردی وحشی است سفیر چین با لاریجانی دیدار کرد (یکم دی ۱۴۰۳) عارف: راهبرد دولت اصلاح قیمت‌ها و عدم آسیب به معیشت مردم است (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۸۵۴  مصوبه در ۱۰ سفر | نگاهی به جزئیات و مصوبات سفر‌های استانی رئیس دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۹۰۲۰۲
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
۸۵۴  مصوبه در ۱۰ سفر | نگاهی به جزئیات و مصوبات سفر‌های استانی رئیس دولت سیزدهم
سیدابراهیم رئیسی از مرداد امسال که برمسند ریاست جمهوری تکیه زده تاکنون ۱۰ سفر استانی داشته و در این سفر‌های استانی ۸۵۴ مصوبه استانی قطعی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در ستایش و تخریب سفر‌های استانی بار‌ها سخن گفته شده است، سفر‌هایی که گرچه برای دولت و هیئت همراه هزینه‌هایی ایجاد می‌کند، ازطرفی باعث می‌شود بسیاری از مشکلات مردم حل شود. سفر‌های استانی تنها به منظور ارتباط با مردم و شنیدن درد دل بی واسطه آن‌ها برگزار نمی‌شود و رئیس جمهور و هیئت همراه، مصوبه‌های بسیاری را نهایی می‌کنند که هرکدام از آن‌ها طبق قانون، ضمانت اجرایی دارد.

رئیس جمهور در قطار سفر استانی

۱۰ سفر استانی در ۱۰۰ روزی که دولت را در دست گرفته و در این میان دو سفر خارج از کشور نیز در برنامه‌های او بوده است. از اولین سفر استانی او که به استان خوزستان بود و روز ۵ شهریور انجام شد، تا ۲۷ آبان که تا کنون آخرین سفر استانی رئیس دولت بوده، به صورت میانگین هر هفته یک سفر استانی انجام شده است.

رئیسی برای اولین سفر خارجی خود در اواخر شهریور برای شرکت در اجلاس سران شانگ‌های به تاجیکستان رفت و در سفر دوم خارجی به منظور شرکت در اجلاس سران اکو وارد پایتخت ترکمنستان شد. همچنین ۷ آبان بعد از زلزله اندیکا در استان خوزستان، ابراهیم رئیسی برای صدور دستور فوری برای حل مشکلات مردم به این منطقه سفر کرد.

۸۵۴ مصوبه در ۱۰ سفر استانی

در سفر‌های استانی ابراهیم رئیسی ۸۵۴ مصوبه استانی قطعی شد. استان خراسان جنوبی با ۴۵ مصوبه و استان سمنان با ۱۴۷ مصوبه کمترین و بیشترین تعداد مصوبه را در لیست سفر‌های استانی رئیسی دارند. در سفر‌های استانی، طرح‌های زیربنایی در حوزه‌های مختلف تصویب می‌شود. معمولا سفر‌های استانی بیش از یک روز طول نمی‌کشد و خروجی آن‌ها چند ده مصوبه است.

سفر‌های استانی رؤسای جمهور پیشین محمود احمدی نژاد تا پیش از رئیسی، رکورددار سفر‌های استانی بود، اما با توجه به اینکه رئیسی در صد روز اول کاری خود ۱۰ سفر کاری داشته است، به احتمال فراوان، این رکورد از دست احمدی نژاد خارج خواهد شد. احمدی نژاد در پایان سفر به ۳۰ استان، به عدد ۵ هزار و ۵۰۰ مصوبه رسید. حسن روحانی نسبت به رؤسای جمهور قبل و بعد از خود، رویکردی متفاوت داشت. او در پنج سال، به ۴۶ سفر استانی رفت که مصوبات بسیار کمی داشت.

در سفر‌ها شاهد تشریفات نیستیم

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، در نخستین نشست خبری خود با نمایندگان رسانه‌ها با بیان اینکه امروز دیگر دیوار‌های بین دولت و مردم شکسته است، گفت: در صد روز اخیر دولت، برگزاری ۱۰ سفر استانی از سوی رئیس جمهوری و بیش از ۱۰۰ سفر ازسوی مقامات عالی را شاهد بوده ایم. چرا این حجم از کار انجام شد؟ به دلیل اینکه تشریفات زائد کنار گذاشته شد و در بازدید‌ها و سفر‌ها دیگر شاهد تشریفات
زائد نیستیم.

فواید سفر‌های استانی چیست؟

امیرابراهیم رسولی، مشاور رئیس مجلس و مدیرکل هیئت رئیسه مجلس، نیز در گفتگو با «برنا» گفت: رئیسی از همان ابتدای کار، سفر‌های استانی را در پیش گرفت و در میان مردم بود. باید خروجی سفر‌های استانی ایشان و هدفی که از این سفر‌ها دنبال می‌شود، برای مردم مشخص شود. سفر‌های استانی مفید است؛ زیرا فاصله بین مسئولان و مردم را کم می‌کند و دسترسی مردم به مسئولان آسان‌تر می‌شود.

نگاه دیگر به سفر‌های استانی این است که مسئولان تصمیم گیرنده در پایتخت، باید از مشکلات مردم، دریافتی داشته باشند و دریافت با تصویر و گزارش صورت نمی‌گیرد. باید حضور میدانی مسئولان و رئیس جمهور اتفاق بیفتد. کسانی که مدام غر می‌زنند و به سفر‌های استانی رئیسی ایراد می‌گیرند، بیشتر مشکلشان سیاسی است. کشور باید از این فضای سیاسی عبور کند.

۸۵۴  مصوبه در ۱۰ سفر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->